Çocuklar Bu Cafe'yi çok sevdi!

  • Eklenme Tarihi :14.05.2022 | 09:24
  • Muhabir :

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen Cafe,Oyun alanı ve Atölye uygulamasını bir arada sunan farklı konsepti ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Oyun Arkadaşım Cafe’yi çocuklar çok sevdi.

Çocuklar Bu Cafe'yi çok sevdi!

Çocukları için sağlıklı ve eğitici eğlence araçları arayan ebeveynlerin son yıllarda tercihi olan Eğitici ahşap oyuncaklardan kurulu oyun alanı, Çocukların gelişiminde önemli rol oynayan Atölye, Kitap okuma, Boyama,çizme,kesme,yapıştırma ve Duyusal oyunların yer aldığı ve aynı zamanda Oyun Arkadaşım Cafe ekibinin hünerli ellerinden hazırlanan Pastaların sunum yapıldığı Cafe bölümün olduğu mekan velilerden de geçer not aldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi mezunu kurucu müdür Semra Demir ve Çocuk Gelişimi bölümü mezunu çalışma arkadaşlarının görev aldığı Oyun Arkadaşım Cafe’de Ahşap  Açık uçlu oyuncaklar ile sınırsız hayal gücü  ,Doğa sevgisi için bitki ekimine uygun bir bahçe ile çocuklar için daha sakin ve huzurlu bir ortam yaratan renklerin kullanılmasına kadar tüm detaylar en ince biçimde düşünülmüş durumda.

Kalbi hep çocuk olan bir ekip ile yola çıktıklarını söyleyen kurucu müdür Semra Demir yaptığı açıklamasında:” Covid-19 salgını sürecinde en çok etkilenen kıymetlilerimiz çocuklarımız için nasıl bir yer yapabilirim düşüncesi sonucunda böyle bir cafeyi açmaya karar verdim.Zira uzun bir süre evlerde kalmak zorunda olan çocuklar biraz yalnızlığa alışmıştı ve onların yeniden gruplar halinde kaynaşarak faaliyetler yapmaları gerekiyordu. Konusunda uzman arkadaşlarım ile yaptığım görüşmeler neticesinde çocukların güvenli bir biçimde oyunlar oynayacakları, Atölye faaliyetleri gösterecekleri ve arkadaşları ile birlikte doğa faaliyetleri gösterebilecekleri bir cafe konusunda Ar-Ge çalışması sonucunda cafemizi kısa bir süre önce faaliyete açtık.1-6 yaş aralığında çocuklar için olan ve  kendi çocuklarımızın da keyifli zamanlar geçirdikleri cafemizde kısa süre içerisinde gördüğümüz ilgi ne denli doğru bir hamle yaptığımızı gösterdi bizlere. Çocuklar keyifli zaman geçirirken velilerimizi de düşündük ve ekip arkadaşlarımızın hünerli ellerinden her gün farklı farklı pastaların yapılarak sunulduğu cafe bölümüzü hizmete açtık.Burada tamamen doğal malzemelerden alışılagelmişin dışında yapılan pastalarımız velilerimizden ve çocuklardan büyük beğeni topladı. İşimizi çok severek yaptığımız için Oyun Arkadaşım Cafe’de ekibimiz,Çocuklar ve veliler keyifli zamanlar geçiriyoruz. Günden güne cafemize gelen çocuk sayısının artarak devam ettiği bu süreçte gruplar oluşturarak çok güzel çalışmalara imza atmaya başladık.Örneğin 9-14 Mayıs haftamızda Gökkuşağı teması ile faaliyet gösteriyoruz.Yaptığımız faaliyetler konusunda detaylı bilgi almak ,Tüm uygulama alanlarımızı yakından görmek ve bir kahvemizi içmek üzere çocuklarının keyifli zaman geçirmesini isteyen velilerimizi Oyun Arkadaşım Cafe’ye bekliyoruz.”dedi.

Aşağı Okçular Mahallesi Harbiye Bulvarı Seferoğlu Aparmanı Yaman Otel karşısında Pazar günleri hariç her gün  10:00 ile 18:30 saatleri arasında hizmet veren Oyun Arkadaşım Cafe iletişim numarası 0 534 763 99 99. (TALİP KÖLEOĞLU)