Bu Partinin Tüm Geliri Sokak Hayvanları İçin

  • Eklenme Tarihi :16.12.2022 | 15:21
  • Muhabir :

Birbirinden önemli konser ve parti organizasyonlarına ev sahipliği yapan Kalyon Cafe’de bu defa tüm geliri sokak hayvanları için harcanacak olan 2000’ler Türkçe Pop Partisi gerçekleşecek

Bu Partinin Tüm Geliri Sokak Hayvanları İçin

Bilet satışlarına gösterilen ilginin oldukça yoğun olduğu belirtilen 2000’ler Türkçe Pop Partisinden sokak hayvanları için iyi gelir elde edilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Murat Et Travel ve Christine Müzik sponsorluğu ile gerçekleşecek olan  Dj Pınar Alkan ile 2000’ler Türkçe Pop Partisinin organizasyonunu yapan Kalyon Cafe İşletmecisi Murat Et yaptığı açıklamada:” DJ Pınar Alkan ile 2000 'Ler Türkçe Pop Partisi, 16 Aralık Cuma  akşamı Kalyon Cafe sahnesinde sizlerle olacak. Haydi! En güzel anılar bu gecede, şimdi sıra 2000’lerde! Havaların soğuması ile birlikte yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için düzenlediğimiz partimizin bilet fiyatı 70 TL dir.Şu ana kadar bilet satışlarımıza gösterilen ilgi sokak hayvanları konusundaki hassasiyetimizi gözler önüne sererken az sayıda kalan biletlerimiz için gelmek isteyen arkadaşlarımız bizlere 0 554 341 31 31 nolu telefondan ulaşabilirler.”dedi. (TALİP KÖLEOĞLU)