Bir Akaryakıt İstasyonundan Çok Daha Fazlası

  • Eklenme Tarihi :09.06.2023 | 12:18
  • Muhabir :

“Invictus TP Petrol”

Bir Akaryakıt İstasyonundan Çok Daha Fazlası

Bir Akaryakıt istasyonu düşünün aracınızın yakıtını temin etmeniz dışında 24 saat açık marketi, TP Petrol deneyimli personelleri, Mobil ödeme ,Şarj ünitesi, Wifi hizmeti, geniş yıkama ünitesi ve Araç içi temizlik için elektrik süpürgesi hizmeti, Park ortamını aratmayan çardaklarda aileniz ile dinlenme ortamı ve hijyen konusunda asla taviz verilmeyen kapıları yandaki düğmeye el gösterilerek açılan tuvaletleri ile müşterilerine kusursuz hizmet versin. Ve bu hizmetleri de alanında oldukça deneyimli ve güler yüzlü personelleri tarafından müşterilerine sunsun. Invictus TP Petrol tam da böyle bir yer.

Girişimci iş insanları Halit Özbek, Hüsamettin Çamlıbel ve Cemil Kasapoğlu tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depreminin hemen akabinde hizmetine hız kesmeden devam ederek çevre ilçelerden gelen vatandaşlara Akaryakıt hizmeti veren Invictus TP Petrol müşterilerinden tam not almayı başardı.

Türkiye’nin en köklü markalarından biri olarak sağlığa, emniyete ve çevreye duyarlı olan, değerlerinden güç alarak kaliteli ürün ve hizmet sunan, yaratıcı çözümleri ve olumlu yaklaşımlarıyla, sürekli gelişerek büyüyen TP Petrol Dağıtım A.Ş.’nin bayisi olmaktan son derece onur duyduklarını ifade eden Invictus TP Petrol İşletmecileri açıklamalarında:” Tüm müşterilerinin güler yüzlü bir biçimde istasyonlarından ayrılmaları için alanında deneyimli ekip arkadaşlarımızın  ellerinden gelenin fazlasını yapma gayretinde olduklarını belirtmek isteriz. Akaryakıt görevlilerimiz ile  diğer ünitelerdeki bölümlerde görev yapan personellerimizin hepsi konusunda eğitimini almış alanında deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Invictus TP Petrol olarak müşterilerimize  sunduğumuz  kaliteli akaryakıt hizmetine ilave olarak Mobil ödeme,Şarj ünitesi,Wifi hizmeti, 24 saat açık marketimiz,geniş yıkama ünitesi ve Araç içi temizlik için elektrik süpürgesi hizmetimiz ,Dinlenme alanlarımız ve Temas etmeden açılan tuvaletlerimiz ile bölgede farkımızı ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz.

Kısa sürede tercihleri ile Invictus TP Petrol‘ün  sektörde zirveye gelmesine büyük katkı sağlayan kıymetli müşterilerimize ve en iyi hizmeti vermek adına özverili bir biçimde çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyoruz.”dediler. Invictus TP Petrol Altınözü yolu üzeri Altınkaya kavşağında hizmet veriyor. (TALİP KÖLEOĞLU)