Altıneller Vestel Ceyhan Çarşı Mağazasına Muhteşem Açılış

  • Eklenme Tarihi :27.08.2022 | 10:45
  • Muhabir :

Bölgemizde dayanıklı tüketim malları sektöründe 16 mağaza ile faaliyet gösteren Altıneller Vestel’in Ceyhan Çarşı Mağazası için muhteşem bir açılış töreni yapıldı.

Altıneller Vestel Ceyhan Çarşı Mağazasına Muhteşem Açılış

Covid-19 salgını döneminde hizmete başlayan ve açılış töreni yapılamayan Ceyhan Çarşı Mağazasının açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.Açılış törenine Altıneller Vestel İşletmecisi  Yusuf İlyas Yılmazoğlu ile Mağaza müdürleri ve çok sayıda seçkin davetli kitlesi katıldı.

 

Açılışa özel indirim kampanyalarının olduğu Ceyhan Çarşı Mağazası yoğun ziyaretçi akınına uğrarken uygun fiyatları gören vatandaşlar fırsatı değerlendirerek ihtiyaçları olan ürünleri aldılar.

Bölgede 16 mağaza ile faaliyette olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Altıneller Vestel İşletmecisi Yusuf İlyas Yılmazoğlu yaptığı açıklamasında:” Biraz gecikmelide olsa Ceyhan Çarşı Mağazamıza  muhteşem bir töreni gerçekleştirdik.Gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz.Açılışa özel kısa bir süre daha devam edecek olan Beyaz eşya, Televizyon, Klima, Derin Dondurucu, Ankastre ve Küçük ev aletlerinde düzenlediğimiz indirimlerden faydalanmak isteyen herkesi Ceyhan Çarşı Mağazamıza bekliyoruz.”dedi. (TALİP KÖLEOĞLU)