Çinçin’den Nacioğlu’na hayırlı olsun ziyareti - Hatay Gazetesi

Çinçin’den Nacioğlu’na hayırlı olsun ziyareti

  • Eklenme Tarihi :30.11.2025 | 10:39
  • Muhabir :Haber Merkezi

Çinçin’den Nacioğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Hatay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Samandağ ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Gökhan Nacioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çinçin, Nacioğlu’na görevinde başarılar diledi.

Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu bağlamda Nacıoğlu’nu Hatay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin,  Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Şahutoğlu, Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ile Meclis Üyeleri İsmail Kırk ve Özer Ökten ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Hatay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çinçin, Nacioğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini de iletti.