ANTAKYA Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Antakya Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Yapılan yerel seçimler sonrası il genelinde kazanan belediye başkanlarına ziyaretlerine devam eden Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’in bu seferki durağı Antakya Belediyesi oldu. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ı ziyaret eden Başkan Çinçin ve beraberindeki heyet Başkan Yapar’a hayırlı olsun dileklerini sunarak görevinde başarılar dilediler.
Ziyaret sonrası Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Başkanımız Hikmet Çinçin, Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Serdar Şahutoğlu , Meclis Başkan Yardımcımız Selahattın Cıhanoglu , Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu , Yönetim Kurulu, Meclis, Komite ve Disiplin Kurulu Üyelerimizden oluşan odamız heyeti ile birlikte, Antakya Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Ibrahim Naci Yapar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ağırlamalarından dolayı Sayın Başkan’a teşekkürlerimi sunuyorum.” denildi.