Zeytini günübirlik işliyoruz

Doğal Zeytincilik ,Gıda Tarım ürünleri Yönetim Kurulu başkanı ve Uzunbağ belediye başkanı Mehmet Süt, aile yadigarı topraklarda nesiller boyu süregelen bilgi ve tecrübeyle hasat edilen zeytinleri tazeliği bozulmadan günübirlik işlediklerini söyledi.
koşullarına uygun makine seperatörleriyle sofralarda kusursuz bir şekilde zeytinyağı ürettiklerini belirten Süt, “Yağ sıkım tesislerimizde en son teknoloji kullanılarak zeytinyağı üretiliyor. Ayrıca alternatif yakıt olarak son teknolojileri kullanarak Prina yakıtı da üretiyoruz” dedi.
Mehmet Süt, zeytinyağı rafine ve paketleme tesislerinde paslanmaz krom tanklarda muhafaza edilen zeytinyağını Doğu Akdeniz Doğal Derman Zeytinyağları adı altında; “Natürel Sızma Zeytinyağı, Natürel Birinci Zeytinyağı, Natürel İkinci Zeytinyağı, Natürel Zeytinyağı Sabunluk” olmak üzere üretip hijyenik ortamda paketlediklerini aktarıyor.
Süt, zeytinyağının yanı sıra nar ekşisi ve yöreye özgü el yapımı defne sabunu üretimi de yaptıklarını dile getirdi.
Mehmet Süt’ün ticaret hayatı Samandağ’da 1967 yılında doğan Mehmet Süt, ticaret hayatına 1984 yılında narenciye alım satımı yaparak adım atmış. Akaryakıt sektörüne 1990 yılında iki pompalı akaryakıt istasyonu ile satış yaparak giren Süt, 1996 yılında üstü kapalı modern bir istasyonla Şah Akaryakıt şirketini kurarak faaliyetlerini genişletti. Sahip olduğu taşıma yetki belgesi dâhilinde 8 aracıyla taşımacılık işini de yürüten Süt, 2002 yılında devraldığı Aksoy 94 Turizm Sanayi ve Ticaret ile uluslararası otobüs işletmeciliği de yaptı.  Aynı zamanda sektörü ve enerji ve turizm sektörü çatısında çalışmalarına devam ediyor.
Süt aynı zamanda Samandağ Turizm Altyapı Birliği başkanı , TOSYÖV yönetim kurulu üyesi ve şah akaryakıt yönetim kurulu başkanlığını da  yürütüyor.
Haber Merkezi

En çok arananlar:

Benzer Haberler

Etiketler: ,

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Fılm ızle

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay
Tatil turları Tur şirketlerinden alınır..