YİBO’da tadilat çalışması…

Reyhanlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO), 42 yıl aradan sonra tadilat çalışması yapılarak, öğrencilere daha sağlıklı ortamda eğitim öğretim imkanının hazırlandığı bildirildi.
Reyhanlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO), 42 yıl aradan sonra tadilat çalışması yapılarak, öğrencilere daha sağlıklı ortamda eğitim öğretim imkanının hazırlandığı bildirildi.
Okul Müdürü Mehmet Kızılca, 580 öğrencinin eğitim gördüğü okulda, 42 yıldan bu yana herhangi bir onarım çalışmasının yapılmadığını söyledi.
Okulun kapı, pencere ve kalorifer sisteminin değişeceğini ifade eden Kızılca, İl Özel İdaresi tarafından 250 bin YTL ödenek ile okulun modern bir görünüme kavuşacağını kaydetti.
Kızılca, tadilatla 50 kişilik koğuşların oda haline getirileceğini, öğrenciler için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüleceğini belirtti.

Benzer Haberler

  • Benzer haber yok
Bu yazı için etiket yok

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Fılm ızle

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay
Tatil turları Tur şirketlerinden alınır..