Yağışlar, meclis salonunu da bastı

İlimizde meydana gelen sağanak yağış Belediye meclis salonunu da vurdu.
İlimizde meydana gelen sağanak yağış Antakya Belediye meclis salonunu da vurdu.
Antakya Belediyesi meclis salonunda başkanın oturduğu koltuğun tavanı yağışın etkisiyle çökerken masalar ve zemindeki halılar ise sular içinde kaldı.
Belediye personelinden oluşan yaklaşık 20 kişi, meclis salonunda temizlik ve tahliye çalışması yaptı. Maddi hasarın büyük olduğu gözlenen Belediye Meclis salonunda şuana kadar yeni seçilen meclis üyeleri yalnızca bir kez toplantı yapmıştı.
Antakya Belediyesi’nin en üst katı olan yedinci kattaki belediye meclis salonunun sular içinde kalması çalışanlarını üzdü.

Benzer Haberler

Etiketler:

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Fılm ızle

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay
Tatil turları Tur şirketlerinden alınır..