Türkiye’nin geleceği için HAYIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl seçim kurulu referandum çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda sebze halini ziyaret eden seçim kurulu buradaki esnafları ve üreticileri teker teker ziyaret ederek 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda onlardan hayır oyu vermelerini istediler.
Ramazan ayı dolayısı ile yükselen sebze ve meyve fiyatlarından şikâyetçi olan halkın nabzını tutan, komisyoncularla istişare eden seçim kurulu başkanı Atilla Önal, “Vatanda-şımıza bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz” dedi.
Vatandaş iktidarın niyetini anladı
Halkını düşünmesi gereken iktidarın kendi dertlerine düşmelerinin yarattığı boşluğun sebze ve meyve fiyatlarını yükselmesine neden olduğunun bir kez daha gün yüzüne çıktığını belirten Önal, “Tarımın yok olduğu, çiftçinin kan ağladığı şu günlerde iktidarın gelecekte kendilerini garantiye alacak yargıyı kurma telaşında oldukları-nın farkınna varan ve rama-zan ayında evine doğru dü-rüst yiyecek alamayan va-tandaşlar onların bu gerçek niyetlerini anlamıştır” dedi.
Eveti kendilerinin ayrıcalığı için istiyorlar
İktidar tarafından hazır-latılan afişlerde yaşlı, in-sanların resmini kullanarak özel ayrıcalığa evet denil-mesinde gerçek ayrıcalığın kendilerini ve yandaşlarını zengin etme olduğunu vatandaşın artık bildiğini iddia eden Önal, “8 yıldır vatandaşın hiçbir derdine çare olmayan iktidar şimdi bir telaş içerisinde kendini kurtarmanın yollarını ara-maktadır. Bunun içinde devletin imkânlarını kulla-narak halkı kandıracak afişler bastırıp her yeri bu afişlerle doldurmaktadır” dedi.
Halkın artık bu söylemlere karnı doymuştur.
Önal ayrıca, çiftçiyi, esnafı, memuru, işçiyi, sanayiciyi günübirlik kararlarla memnun etmeye çalışan ik-tidarın değiştirmek istediği anayasa ile kendilerini gelecekte havuzlu villalarda sefa sürmenin peşinde olduğunu anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarın kurmaya çalıştığı bu düzen için Anayasaya HAYIR dedğini belirten Önal, “Vatandaş olarak da çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak herkesin bu anayasaya HAYIR demesi gerektiğini bilmeliyiz” diye konuştu.
Haber Merkezi

Benzer Haberler

  • Benzer haber yok
Bu yazı için etiket yok

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay |