TEDAŞ İzmir’e gidiyor

TEDAŞ Spor, ”Yıldız Erkekler 2. Ligi Sutopu Birinci Devresi” için İzmir’e gitti.
TEDAŞ Spor, ”Yıldız Erkekler 2. Ligi Sutopu Birinci Devresi” için İzmir’e gitti.
TEDAŞ Spor Sutopu Antrenörü Gökhan Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakalara 2 aydır hazırlandıklarını, İzmir’de güçlü ekiplerle karşılaşacaklarını, hedeflerinin bir üst kümeye yükselmek olduğunu söyledi.
TEDAŞ yöneticilerinden büyük destek gördüklerini ifade eden Bozkurt, ”30 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek müsabakalara 12 sporcu ile gideceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Rakiplerimizin büyük bölümünü tanıyoruz. Sporcular gününde olursa birinci lige yükselmemiz de sürpriz olmaz” dedi.
TEDAŞ Spor Yüzme ve Sutopu Şube Sorumlusu Naci Jöntürk, İzmir’den birinci devrenin lideri olarak dönmeyi hedeflediklerini, teknik kadro ve sporculara güvendiğini kaydetti.

En çok arananlar:

Benzer Haberler

  • Benzer haber yok
Bu yazı için etiket yok

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay |