Harbiye Beldesinde yeni dizayn ve hizmet anlayışı ile yeni bir otel daha açıldı. Tarbuş otel Harbiye Beldesinde düzenlenen törenle resmi olarak açıldı.
Harbiye Beldesinde yeni dizayn ve hizmet anlayışı ile yeni bir otel daha açıldı. Tarbuş otel Harbiye Beldesinde düzenlenen törenle resmi olarak açıldı. Mehmet Tiryaki’nin sahibi olduğu Tarbuş otel’in açılış törenine Hatay Vali Yardımcısı İsmail Kara, Harbiye Belediye Başkanı Hikmet Karaali, CHP İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Öztürk, Otelin mimarı Necati Sırlıbaş, Otel müdürü Tamer Tümkaya ve davetliler katıldı.
Otelin açılış töreninde bir konuşma yapan Harbiye Belediye Başkanı Hikmet Karaali, yeni açılan bu işletmenin Harbiye ekonomisine katkı sağlayacağını inandığını belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Vali Yardımcısı İsmail Kara’da yaptığı konuşmada, turistik belde Harbiye’de böyle güzel bir tesisin açılması Hatay turizmine potansiyel sağlayacağına inandığını ifade ederek, “otel işletmecisine huzurunuzda teşekkür ediyorum, yöreye ve herkese hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Daha sonra Tarbuş otelin açılışını Hatay Vali Yardımcısı İsmail Kara, Harbiye Belediye Başkanı Hikmet Karaali birlikte yaptı.
Otel açılını yapan protokol üyeleri ve davetliler oteli gezdiler. Otel sahibi Mehmet Tiryaki ve Otel müdürü Tamer Tümkaya davetlilerle yakında ilgilendi. Yoğun ilgi gören açılışta davetlilere birde kokteyl verildi.
En çok arananlar:
- tarbuş otel hatay
- tarbuş otel
- hatay tarbuş otel
- antakya tarbuş otel
- harbiye tarbuş otel
- otel tarbuş
- hatay harbiye tarbuş
- tarbus hotel
- necati sırlıbaş
- hatay harbiye tarbuş otel




























