ATEŞ GÖREVE HIZLI BAŞLADI

  • Eklenme Tarihi :20.04.2024 | 10:22
  • Muhabir :MURAT MUTLU

ATEŞ GÖREVE HIZLI BAŞLADI

31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrasında Hatay’ın Antakya İlçesi’ne bağlı Güzelburç Mahalle Muhtarı seçilerek mazbatasını alan Hasan Ateş, ayağının tozu ile mahalledeki çalışmalarına hızla başladı.

6 Şubat’ta yaşanan depremde en fazla kayıp veren mahallelerden biri olan Güzelburç Mahallesi’nin yeni muhtarı olan Hasan Ateş mazbatasını almasının ardından, mahallenin ve vatandaşların bekleyen sorunlarına el atarak çalışmalarına başladı.

Güzelburç Mahalle halkı tarafından sevilen ve yaptığı girişim hamleleriyle ses getiren Güzelburç Mahalle Muhtarı Hasan Ateş, geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde ilk iş olarak mezarlık temizliğinin yapılması için girişimlerde bulundu. Mezarlıkta bulunan yabani otların temizliğini yaptıran Güzelburç Mahalle Muhtarı Hasan Ateş daha sonra deprem sonrasında mahallede yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için yetkililer iletişime girdi. Yetkililerle iletişime giren Güzelburç Mahalle Muhtarı Hasan Ateş, daha sonra Antakya Kaymakamlığı tarafından gönderilen su dağıtımını vatandaşlara gerçekleştirdi.