Zahter Şehir Tiyatro-ları'nın üçüncü oyunu olan “Organik Komedi” bu hafta sonu Meclis Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.
Zahter Şehir Tiyatroları Yönetmeni İsmail Akgün, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, oyunla ilgili şu bilgileri verdi: “4 Şubat Cumartesi günü Meclis Kültür Merkezi'nde sahneleyeceğimiz komedi oyununda seyirciyi de oyuna katarak interaktif bir oyun sahneleyeceğiz. Belden aşağı şakalar yaparak ucuz komedi yapmayarak kaliteli bir iş yapacağımızın garantisini vereceğiz. Herkesin ailesi ile izleyebileceği bol kahkahalı bir oyun olacak.”
Akgün, sanattan spora birçok dalda Hatay'ın gelişmesine katkı sağlayan HGC'nin Başkanı Ahmet Yetişen'e kentin gelişimi adına yaptıkları katkılar-dan dolayı teşekkür etti.
Antakya'da tiyatronun çok gelişmediğini belirten HGC Başkanı Yetişen ise Antakya'da tiyatronun gelişimine katkı sağlayan Zahter Şehir Tiyatroları ekibine teşekkür etti ve Antakya'da tiyatroyu sevdirmeleri temennisinde bulundu.




























