Oğlumun katillerini bulun!

Samandağ ilçesinde 6 ay önce kız arkadaşıyla birlikte oğlu öldürülen acılı baba cinayetin faillerinin bulunamamasına isyan ederek katillerin bulunması için devleti göreve çağırdı.
Samandağ ilçesi sahilinde, yaklaşık 6 ay önce kız arkadaşıyla birlikte öldürülen Sinan Berrak’ın (27) babası Cevdet Berrak, ”Katillerin bulunması için bir arpa boyu yol alınamadı” dedi.
Baba Berrak ile eşi Şahziye Berrak, Kurtderesi Mahallesi’nde evlerinin önünde düzenledikleri toplantıda, büyük acı çektiklerini, oğullarının katil zanlılarının bulunmasını istediklerini söylediler.
Yeterli çaba gösterilmedi
Oğlunun kimseyle husumetinin bulunmadığını, cinayetin aydınlatılması için yeterli çabanın gösterilmediğini öne süren acılı baba, ”Oğlum ile kız arkadaşı Nevin Güler (21), 10 Şubat tarihinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomobil içinde tabancayla öldürüldü. Ancak, katillerin bulunması için bir arpa boyu yol alınamadı. Bu durum bizleri çok incitiyor. Hepimiz perişanız. İnsanların yaşam hakkı yasalarla güvence altına alınmıştır. Yaşam hakkı kutsaldır ve egemenliğinde bulunan insanların yaşam hakkını korumak devletin varlık sebebidir.
Devleti görev çağırıyoruz
Bu nedenle devleti göreve çağırdıklarını belirten Berrak, “Günümüzde teknolojik gelişmeleri dikkate aldığımızda, uzaydan, uydu aracılığı ile insanların izlenebildiği, telefon konuşmalarının kaydedilebildiği, SIM kartlar aracılığıyla yerlerin tespit edilebildiği, bir saç telinden DNA testlerinin yapılıp kime ait olduğunun, bir mermi çekirdeğinin hangi silahtan çıktığının belirlenebildiği bir çağda, suçluların yakalanmamasını bir türlü anlayamıyoruz” dedi.
Katillerin bulunmasını istiyoruz
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay’a da seslenen baba, ”Oğlumun ve kız arkadaşının katillerinin bulunarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Aileye, siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de destek verdi. Berrak ile Güler’in cesetleri, 10 Şubatta vatandaşlar tarafından, camları mermi isabet etmesi sonucu kırılmış ve içinde kan izleri olan otomobilin yakınında bulunmuştu.

Benzer Haberler

  • Benzer haber yok
Bu yazı için etiket yok

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay |