Mozaik’in coşkusu kervana sığmadı

Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Kervan tesisleri hastane personelinin coşkusuna dar gelirken, personel gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi 1. kuruluş yıldönümünü kutladı. Harbiye Kervan tesislerinde düzenlenen kutlamalar öncesinde konuşan Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Çocuk Sağlığı ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Ferit Büyükaşık, yeni bir hastane olmalarına rağmen kısa zamanda çok yol kat ettiklerini ve bu başarıda herkesin emeğinin olduğunu söyledi.
Herkes çaba gösterdi
Sıcak bir aile ortamında hastalarına hizmet verdiklerini belirten Büyükaşık, “Yarattığımız aile ortamı bizi başarıya taşıdı. Bunda da herkesin emeği geçti. Herkes çaba gösterdi ve bugün alanında 1 yılımızı doldurmanın mutluluğunu yine hepimiz yaşıyoruz. Umarım bu sıcak aile ortamı yılarca sürer ve başarılarımıza başarılar katarak hastalarımıza daha uzun yılar hizmet verebiliriz. Bu bağlamda hastanemizin 1. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılarımızın devamını diliyorum” dedi.
Kuruluş yıldönümü pastası
Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Büyükaşık’ın yaptığı kısa konuşmanın ardından 1. kuruluş yıldönümü pastasını Yönetim Kurulu üyesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.İlkay Ödemiş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte “Nice yılara diyerek” alkışlar arasında kesti.
Doğum günü sürprizi
Gecede bir de doğum günü sürprizi yaşandı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Telal Doğruel aynı gün doğum günü olan eşi Özlem Doğruel’e doğum günü süprizi yaptı. Üzerinde çocuklarının fotoğrafı bulunan doğum günü pastasını eşi Özlem ile birlikte kesen Dr. Doğruel eşine en güzel hediyeyi vermiş oldu.
Doktorlar söyledi personel coştu
Kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesiyle büyük bir coşkunun yaşandığı gecede hastane doktorlarının söylediği birbirinden güzel parçalara personelde eşlik etti.
Gecede sahne alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Candemir Bilekli ve Dr.Fevzi Günal söyledikleri Türk Sanat Müziği parçaları ile konukları mest ederken, Dr.Koray Altunay’ın seslendirdiği hareketli parçalarla gecede coşku doruğa ulaştı.
Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen hastane personeli, büyük bir dayanışma örneği sergiledi.

 

180120105 11 Mozaik’in coşkusu kervana sığmadı

En çok arananlar:

Benzer Haberler

Etiketler: ,,

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Fılm ızle

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay
Tatil turları Tur şirketlerinden alınır..