Dr. Mehmet Serçe Özel Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım evi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Nesrin Serçe’nin sahibi olduğu Dr. Mehmet Serçe Özel Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım evi öğrencileri, Cumhuriyetin 86. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet bayramı etkinliği hazırladı.
Serçe: Atatürk’ün izinden her zaman yürümeye devam edeceğiz
Okul Müdürü Nesrin Serçe 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetinin ilanın 86. yılını birlikte kutlamanın heyecanı içindeyiz. Cumhuriyeti ayakta tutan yegâne kuvvet milletin kendisidir. Cumhuriyetimizin temel hedefi görevlerini yerine getiren, haklarını kullanabilen, özgüveni gelişmiş, üretken bireyleri topluma kazandırmak olmuştur.
’Ne Mutlu Türküm’ ifadesi ile bu toprakları yurt edinmiş bütün insanları kucaklayan bir millet kavramını bizlere öğreten Büyük Atatürk’ün izinden her zaman yürümeye devam edeceğiz. Bu kararlılıkla Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum. Sizleri sevgi ve saygıyla kucaklıyorum” dedi.
Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi
Dr. Mehmet Serçe Özel Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım evi öğrencileri Cumhuriyet Bayramı kutlama programında, “Yumurcak ve Twety gruplarının 29 Ekim adlı şiiri, Afacanlar grubundan Atatürk ve Cumhuriyet şiiri, Kelebekler grubundan Cumhuriyet adlı şiir, Osmanlıdan
Cumhuriyete kıyafet balosu, Tiyatro gösterisi (şehir tiyatrosu)” etkinlikleri başarıyla gerçekleştirdiler. Öğrenciler daha sonra müzik eşliğinde eğlendiler ve Döner partisine katıldılar.

En çok arananlar:
- cumhuriyet öncesi kıyafetler
- CUMHURİYETTEN ÖNCEKİ KIYAFETLER
- cumhuriyet öncesi giyim
- cumhuriyet öncesi ve sonrası
- cumhuriyet öncesi ve sonrası kıyafetler
- cumhuriyetten önce ve sonra
- cumhuriyet öncesi kıyafet
- cumhuriyetten önce cumhuriyetten sonra
- atatürk inkılapları öncesi ve sonrası
- cumhuriyet sonrası kıyafetler




























