Hatay Fm’de Ayhan Gümüşsoy’la Hatay Gündemi programının çarşamba günkü canlı yayın konuğu Araştırmacı yazar Şakir TARIM oldu.
Hatay’a Anadolu Gençlik Derneği’nin çalışmalarının usulüne, resmiyetine, dernekler kanununa uygun şekilde yürütülmesi konusunda bu işi yürütenlere rehberlik etmek için geldiğini ifade eden TARIM aynı zamanda 4 mayıs 2009′da bilge köyü katliamında şehit olan 24 yaşındaki imamın hayatını kitaplaştırarak herkese örnek olacak imamın hayatının anlatıldığı kitabı Antakya’da imzalama fırsatı bulduğunu söyledi.
Anadolu Gençlik Derneği 4. bölge sorumlusu olan Şakir TARIM Ankara ve Konya’nın da içinde bulunduğu 8 ili genel merkez adına takip ediyor.
Mekkenin fethinin günümüze verdiği mesajları anlatan Tarım, günümüzdeki İslam dünyasının içler acısı durumunun en büyük sebebi olarak okumayışımızdan dolayı cahilliğimizden kaynaklandığını söyledi
Hatay fm dinleyicilerine tavsiyelerde bulunan Tarım. Makam mevki, dünya hayatı gelir geçer. Makam ve mevkileri insanlığın hizmeti için kullanırsak fayda temin etmiş oluruz. Bugün varız yarın yokuz. Kimseyi kırmayalım incitmeyelim iyilikleri yaygınlaştırıp her insanın Allah’ın kulu olduğunu unutmayalım dedi
Son olarak Yunus Emrenin bir dörtlüğüyle sözlerini tamamladı.
Gelin tanış olalım
İşi kolay kılalım
Sevelim sevilelim
Dünya kimseye kalmaz.




























