Antakya spor salonunda Beşiktaş'ı konuk eden Homend Antakya Belediyespor rakibini 68-49 gibi farklı bir şekilde mağlup ederek sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Mavi-Beyazlıların bu galibiyeti şehirde büyük bir sevinç yarattı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Homend AntakyaBelediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 69-48 mağlup etmeyi başardı.
Öncesinde Hakkari Çukurca'da gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit düşen 24 askerimizin anısına saygı duruşunun yapıldığı karşılaşmaya iyi başlayan Homend Antakya Belediye-spor, karşılaşmanın ilk peri-yodunu 16-9 önde tamam-ladı. Bu üstünlüğünü ikinci periyoda da sürdüren Mavi-Beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısını 33-20 galip tamamlamayı başardılar.
Haklı bir galibiyet
Çok çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmanın ikinci yarısında adi iyi oyununu sürdüren Homend Antakya Belediyespor, 49-30 önde kapattıkları üçüncü periyo-dun ardından, karşılaşmadan 68-49 galip ayrılarak, ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş karşısında haklı bir galibiyet alarak sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.
Aslı'nın şanssızlığı
Karşılaşmanın son dakika-sında, rakibi ile çarpışan Homend Antakya Belediye-spor'dan Aslı İnceer'in kaşı açıldı. Sahada ilk müdahalesi yapılan Aslı, kenara alındı. Antakyalıların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediyespor ana sponsoru İNDEX AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ile çok sayıda vatandaşlar izledi.
En çok arananlar:
- aslı inceer
- 24 ekim 2011 antakya gazetesi haberleri
- homend antakya belediye spor resimleri
- homend antakya belediyesispor




























