Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde şehrimizi başarıyla temsil eden Homend Antakya Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda Optimum TED Ankara Kolejliler'i 87-68 yendi.
Müsabakayı baştan sona üstün götüren, rakibi karşısında ilk yarıyı da 30-47'lik skorla galip kapatan Homend Antakya Belediyespor, Optimum Ted Ankara Kolejliler'i deplasmanda 87-68 yenerek bu sezonki 6. galibiyetini hanesine yazdırdı. Homend Antakya Belediyespor'da Mosch 18, Currie 17, Harper 1, Nazli Güler 11 ve Bobbitt 10 sayıyla galibiyeti getirdi. Ev sahibi Optimum Ted Ankara Kolejliler'de ise Thom 12, Gülşah Akkaya 11 ve Gizem, Özge ile Harika üçlüsü 10'ar sayıyla mücadele etti.
Haklı bir galibiyet aldık
Homend Antakya Belediyespor'u Ankara deplasmanında yalnız bırakmayan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş alınan galibiyetten ötürü teknik heyet ve oyuncuları kutladığını belirtti. Savaş, “Takımımız Ted Ankara Kolejliler karşısında çok iyi mücadele etti ve haklı bir galibiyet elde ettik. Oynayacağımız her maça mutlak galibiyet parola-sıyla çıkıyoruz ve elde edebileceğimiz kadar galibiyet alarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedef-liyoruz. 8 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de Antakya Kapalı Spor Salonu'nda oynayacağımız İstanbul Üniversitesi maçında da oyuncularımızın iyi mücadele edeceğine ve galip geleceklerine inanıyorum. Bu maçta da tüm sporseverleri takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.




























