Hatay Play-Off için vuracak

Kırıkhanspor galibiyeti ile Play-Off yolunda iddialı konuma gelen , yarın kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakır Kayapınarspor’u ağırlarken, kulağı Bingöl ve Batman’da olacak., yarın saha ve seyircisi önünde Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’u konuk ederken, bir kulağı da Batman ve Bingöl’de olacak.
TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Osman Şaşmaz, puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, “Kredimizi fazlasıyla tükettik, artık her maç bizim için final niteliği taşıyor” dedi.
Şaşmaz, yaptığı açıklamada, yarın sahalarında yapacakları Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçını kazanarak, zirve yarışında iddialı duruma gelmek istediklerini söyledi.
Kritik haftaların başladığını ve en az hata yapan takımın play-off’a yükseleceğini belirten Şaşmaz, şöyle konuştu:
“Puan kaybına tahammülümüz yok. Kredimizi fazlasıyla tükettik, artık her maç bizim için final niteliğini taşıyor. Son 3 hafta bizim için çok önemli. Yakaladığımız bu avantajı değerlendirmemiz gerekiyor. Şans bizden yana, ayağımıza kadar gelen bu fırsatı en iyi şekilde kullanacağız. Diyarbakır Kayapınar Belediyespor kaliteli bir takım, hep sürpriz sonuçlara imza attılar. O yüzden çok dikkatli ve temkinli olmalıyız. Bu konuda taraftarımıza önemli görev düşüyor. Tribünleri doldurarak, yanımızda olacaklarına inanıyoruz. Ayrıca, atanmış, seçilmiş ve sivil toplum kuruluşlarını da maça bekliyoruz.”
Şaşmaz, takımda kart cezalısı Levent dışında eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.
Zorlu karşılaşma yarın Atatürk Stadı’nda saat 13.30 da başlayacak.

Benzer Haberler

Etiketler: ,,

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay |