TAYAD’ lı aileler kanser hastası tutuklu Güler Zere’nin serbest bırakılması için her pazartesi günü yaptıkları eylemlerine dünde
devam ettiler.Antakya Ulus Meydanı’nda yapılan eylemde Tayad’lı aileler adına konuşan Seval Aracı, evraklı eksik olduğu gerekçesi ile tutuklu hasta Güler Zere’nin ölüme mahkum edildiğini söyledi.
Aracı, sürdürdüğü konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Adli Tıp Genel Kurulu, Güler Zere kararını belirsiz bir tarihe bırakmıştır. Eksik evrak var denilerek bir karar açıklanmadı.
Haftalar geçmesine rağmen nedense bu
eksik evrak hala gelmedi.
Güler Zere gün geçtikçe ölüme biraz daha yaklaşırken yetkililerden bir ses çıkmıyor. Güler Zere şu anda sağlıksız koşullarda Balcalı hastanesinin mahkûm koğuşunda kanserle mücadele ediyor.”





(8 oy, Ort: 4,00 - 5)





















4 Yorum
güler zere serbest bırakılsın özgür olsun
güler zere şaibeli adli tıp kurumu insafına brakılamaz.siyasi irade derhal el koyup serbest brakılmalıdır.
ben insana insan oldugu icin deger veririm ama insana deger vermeyen insanada kusura bakmayin*guler zere terorıstı- hanı cok hastaydı? hapısten cıkar cıkmaz ılk yaptıgı is dıs guclere usaklık eden bir avuc vatan haini ile yuruyus yapmak oldu ustelik ilk sirada ayiptir ayip insan biraz utanir eger biraz utanma duygusu varsa?
güler zere nin hayatını söndürdüğü askerler ne olacak onların vebali nasıl ödenecek..ne garip bir adalet sistemidir bu teröriste bile elimizden gelse şeref madalyası takacaz..yazıkk