Doğum gününü dostlarıyla kutladı

Ünlü manken, sanatçı , dinlenmek için geldiği ’da hayatıyla ilgili aldığı önemli kararlarını açıkladı. Atatürk Caddesinde her zaman uğrayıp alışveriş yaptığı mağazasında rastladığı basın mensuplarına 2010 yılından beklentilerini ve yapacağı çalışmaları, planlarını anlattı. 14 şubat Sevgililer gününde dünyaevine girmeyi planladığını belirten Yeşilmen, eşinin isteği üzerine bir süre sahnelere ara vereceğini, 2010 yılında artık sahnelere değil, oyunculuğa ağırlık vereceğini söyledi.

Doğum gününü dostlarıyla kutladı

Yeşilmen, Antakya’da Mert 90 mağazasında Sultan hanım ve yakın dostlarıyla doğum gününü birlikte kutlayarak, yaptığı açıklamada, “Genelde bayanlara yaşı sorulmaz ama ben 30. yaşıma girdiğimi söylemekten çekinmiyorum. Daha gencim ve güzelim” diye konuştu.
“14 Şubat Sevgililer Günü”nde nikah masasına oturmaya hazırlandığını ifade eden Yeşilmen,
“Yeni yılda dünyaevine girmenin hazırlıklarını yapıyoruz. Eşimin isteği üzerine bir süre sahnelere ara vereceğim.
Çok özel bir şey olmadığı takdirde sahnelere çıkmayacağım. Sahneye son kez yılbaşı gecesi Çorum’da çıkacağım. Daha önce gelen bir teklifti. Bundan sonra sadece oyuncu olarak sinema ve televizyon dizilerinde rol almak istiyorum. Sahneyi bir süreliğine askıya alacağım. Eşimle bu konuda böyle bir karar aldık.”

Hem Adana’da hem de İstanbul’da evim olacak

Yeşilmen, Adanalı işadamı müteahhit Ali Uğur Akbaş’la 7 yıldır nişanlı olduklarını ve bu birlikteliklerini evlilikle sonuçlandıracaklarını belirterek, “Uzun süren nişanlılık döneminin ardından evlilik teklifi aldığımda dünyalar benim oldu. Nişanlım evlilik teklifi olarak da Adana’da bana villa hediye etti.
Şu andaiçinin dekorasyonunu yapıyoruz. Hem Adana’da hem de İstanbul’da evim oldu. Artık bir ayağım Adana’da bir ayağım da İstanbul’da olacak” dedi. Yeşilmen, düğünü örf, adet ve geleneklere göre yapacaklarını, hem Adana’da hem de İstanbul’da çifte düğün olarak gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirtti.

Önemli kararlarımı dinlenmek için geldiğimde Antakya’da alıyorum

Antakya’ya sürekli geldiğini ve burada dinlendiğini kaydeden Yeşilmen,
 “Hayatımda Antakya’nın çok ayrı bir yeri var. Huzurlu ve sakin bir ortamdayım.
Hayatımla ilgili alacağım önemli kararları
 burada alıyorum ve İstanbul’da uyguluyorum. Daha önceki kaset çalışmamı, evlilik, sahneye ara verme kararımı Antakya’da aldım.
 Zaten çocukluğum burada geçti. Çok yakın ve samimi bulduğum dostlarımın yanında kendimi yalnız hissetmiyorum.”

Kitap yazıyorum

Yeşilmen, 2010 yılının hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olacağını kaydederek, “Hayatımı anlatan bir kitap yazıyorum
şu anda.
 Bu benim ilk kitabım olacak. 10 bin adet bastırmayı düşünüyorum ve çok ses getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

En çok arananlar:

Benzer Haberler

Etiketler: ,,

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Fılm ızle

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay
Tatil turları Tur şirketlerinden alınır..