Cengil Topel’de satranç turnuvası

Cengiz Topel İlköğretim Okulunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir satranç düzenlendi. Öğrenciler arasında düzenlenen satranç turnuvasında Ahmet Çalı birinci olurken, ikinciliği Ahmet Anıl Okuyan, üçüncülüğü de Cemal Kanatlı elde etti.
Düzenlenen kupa töreninde konuşan Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Yaşar Tangüleç günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, gençlik haftasında düzenledikleri satranç turnuvasına katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Satranç’ın küçük yaşta öğrenilmesinin ve öğretilmesinin çocukların beyin ve zeka gelişimi açısından çok önemli. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.
Tangüleç daha sonra satranç turnuvasında dereceye giren Ahmet Çalı, Ahmet Anıl Okuyan ve Cemal Kanatlı’ya kupalarını verdi.

En çok arananlar:

Benzer Haberler

Etiketler:

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Fılm ızle

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay
Tatil turları Tur şirketlerinden alınır..