ATSO’nun projesi en başarılı proje

Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, 207 bin 876 Avro bütçeli KOBİ Personel Destek Merkezi’nin başarılı projeler arasında yer aldığını bildirdi.
Çinçin, yazılı açıklamasında, kadınlara ve gençlere yeni fırsatlar kapsamında ”İŞKUR Aktif İstihdam Tedbirleri Projesi” bünyesinde 25 ilde uygulanan 101 projeden başarılı seçilen 15′i arasında hazırladıkları ”KOBİ Personel Destek Merkezi”nin de bulunduğunu belirtti.
Proje hakkında bilgi veren Çinçin, ”KOBİ Personel Destek Merkezi Projesi kapsamında, ildeki işsiz gençlere KOBİ’lerin ihtiyaç duydukları konularda meslek edindirme ve gelişim eğitimlerinin verilmesinin yanı sıra istihdamda olanların da mesleki yeterliliklerini sürekli olarak arttırmalarını sağlayacak merkez açıldı. 100 kişi hedefiyle başlanan dış ticaret uzmanı, yönetici asistanı ve pazarlama-iş geliştirme uzmanı mesleklerindeki eğitimleri 63′ü kadın, 21 erkek olmak üzere 84 kişi tamamladı. İlk aşamada İngilizce eğitimi verilen kursiyerlere, iletişim ve bilgisayar derslerinin ardından mesleki eğitimler verildi. Kursu tamamlayanlara da staj ve iş bulmaları konusunda destek olundu” dedi.

Benzer Haberler

Etiketler:

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay |