Antikhan Konuk ve Kültür Evi hizmete giriyor

Yıllardır Saray Caddesi-'nde faaliyet göste-ren Antikhan Restau-rant, yepyeni konsepti ile müşterilerin hizmeti-ne giriyor.
Antikhan Konuk ve Kültür Evi olarak tescil edilen tarihi binada turizme yönelik hizmet sunacaklarını belirten Ahmet Cüce-oğlu, kurdukları yepyeni kadro ile yarın hizmete gireceklerini söyledi.
Cüceoğlu, açıklamasın-da Restaurant ve Kafe olarak faaliyet göstere-cek olan mekanda; Balo, canlı müzik ve konser gibi organizasyonların yapılacağını ve isteyen-lere yer sofraları kura-caklarını da belirtti.
Turizme hizmet etmek-ten büyük onur duyduk-larını belirten Cüceoğlu, yakın bir tarihte de Butik Otel açmayı planladık-larını ifade etti.
Antakya Antikhan Ko-nuk ve Kültür Evi'nin basına tanıtımına katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Aysun Çe-lenk'te kent turizmine katkı sağlayan Cücel-oğlu'na teşekkür ederek, “ turizm ile değer kazanacak olan ender illerimizden birisidir. Bu yüzden turizme yapılan yatırımların çok büyük önemi var. Kentin turizmine katkı sağlayan her kese teşekkür edi-yorum” dedi.

En çok arananlar:

Benzer Haberler

Etiketler: ,,

Yazarımız admin Hakkında

Yorumunuzu Bırakın

Yazıya yorumunuzu bırakabilir. Geri bildirim yapabilir. Eğer yorumları uzatkan takip etmek isterseniz yorumlara abone olabilirsiniz.

Posta adresiniz asla yayınlanmayacaktır. Gerekli olan alanlar * işareti ile belirtilmiştir.

Security Code:

Fılm ızle

Valid XHTML 1.0 Transitional Sitemap

Hatay Iskenderun ve Antakya ile ilgili bütün haberler özgün şekilde haber birimimiz tarafından yazılmaktadır


| Antakya | Iskenderun | Hatay
Tatil turları Tur şirketlerinden alınır..